Сообщить об ошибке в видео!

Грабь награбленное смотреть онлайн

Leverage watch online

Рейтинг

8.005
7.80

Год:

2008

Страна:

США

Жанр:

боевик, криминал, детектив

Время:

43 мин.

Возраст:

12+

Сюжет:
Нейт Форд, бывший следователь страховой компании, возглавляет команду, в которую входят: компьютерный мошенник Хардисон, воровка и вообще безбашенная особа Паркер, актриса и мошенница Софи и специалист широкого профиля Эллиот. Эта команда помогает людям пострадавшим от рук сильных мира сего, а попросту — воров.
Кадры из фильма:
Грабь награбленное Грабь награбленное Грабь награбленное Грабь награбленное Грабь награбленное
Svetlana_Skibenko, 17 июля 2021 04:44
Неочікуванно дуже класний серіал - цікавий сюжет та ідеї, що вирішують проблеми. Але іноді таке враження, що герої розумово відсталі. Клієнти так точно, та й ГГ, що ведуться на відверто тупих людей. Приклад і трошки спойлер: другий, здається, сезон : чувіха і всі такі, як вона, несуть свої гроші шарлатану, самостійно несуть, віддаючи останнє. ГГ: бігом треба їх врятувати. Ну камон, вони все одно понесуть свої гроші комусь іншому. Як не Кашпіровський, так МММ. Шо там рятувати? Далі, третій сезон, 5 серія: тупа курка три роки намагалась з'ясувати, чому померла її сестра, але коли приходить чувак, що хоче відкрити їй таємницю, то вона обирає не його вислухати, а прийняти якийсь дзвінок. Ну камон дважди, де логіка?!! Єдине пояснення : вони просто внєзапно розумово відстали. Або сценаристи трошки підзабили на персонажів, захоплюючись сюжетом
Поддерживаю! (1)
 

veronika_shevaga, 17 сентября 2022 22:59
Файний серіал, Мабудь один з найкращіх у такому жанрі, але як на мене він такий один. Дуже багато цікавих сюжетних ліній, навіть починаєшь вірити в те що це могло бути насправді. Раджу к перегляду!)
Поддерживаю! (0)
 

Извините, к сожалению у данной публикации нет информации о выходе серий. ☹
Похожие материалы: