Сообщить об ошибке в видео!

Мужчина в полный рост смотреть онлайн

A Man in Full watch online

Рейтинг

6.837
6.60

Год:

2024

Страна:

США

Жанр:

драма, на украинском

Перевод:

Дублированный [Лицензия]

Качество:

BDRip

Время:

45 мин.

Возраст:

16+

Сюжет:
Магнат в сфере недвижимости из Атланты сталкивается с неумолимыми врагами и неожиданным банкротством. Ему предстоит с боем вернуться на вершину, пока его империя рушится.
Verycool, 7 мая 2024 20:05
Зашли сразу все серии,прикольный такой сериальчик.Концовка ваще убила)
Поддерживаю! (15)
 

zra, 8 мая 2024 18:57
А фильм неплох, финал-агонь, нетлюикс-радует в последнее время.
Поддерживаю! (9)
 

derdree, 11 мая 2024 10:53
Невдалий каст. Дуже важко сприймати головного героя як маскулінний тип особистості коли роль відведена актору із "Тупий і ще тупіший". Постійні розмови про те навіщо чоловіку яйця цього не виправляють.

Я на третій серії і поки що не розумію про що цей фільм, про магната із Атланти чи несправедливість по відношенню до чорних. Декілька сюжетних ліній існують самі по собі і усе що їх пересікає це герої. Самі події просто живуть кожна своїм власним життям. Можна просто виключити будь-яку із них. і інші лінії ніяк від цього не постраждають.

В мене є враження, що зробили 2 фільми - один про чорних, один про Тупого магната. Ще один фільм про пригнічення чорних сам по собі не отримає багато переглядів, тому його приліпили за допомогою героїв до Тупого магната і видали за один. І в мене є враження що магната ніхто навіть не намагався зробити не тупим і що це все той самий сопливий нарратив який і привів Голівуд у туперішній (не опечатка) стан.
Поддерживаю! (3)
 

Извините, к сожалению у данной публикации нет информации о выходе серий. ☹
Похожие материалы: