Сообщить об ошибке в видео!

Дедушка легкого поведения смотреть онлайн

Dirty Grandpa watch online

Рейтинг

6.854
5.80

Год:

2016

Страна:

США

Жанр:

комедия

Перевод:

Дублированный [Лицензия]

Качество:

BDRip

Время:

102 мин. / 01:42

Возраст:

18+

Просмотр этого фильма не рекомендуется лицам до 18-ти лет Исполнилось ли Вам 18 лет? Да Нет
Сюжет:
Джейсон, покладистый правильный парень, накануне свадьбы вляпывается в увеселительную поездку к морю со своим дедом, отставным генералом с легким нравом, бурной фантазией и вполне определенными потребностями... И, похоже, дедские каникулы изменят жизнь Джейсона навсегда!
Кадры из фильма:
Дедушка легкого поведения Дедушка легкого поведения Дедушка легкого поведения Дедушка легкого поведения Дедушка легкого поведения
Danko17, 10 мая 2017 00:58
Хороший лёгкий фильм
Поддерживаю! (2)
 

Putn1k, 21 июля 2017 23:43
Хороша, весела комедія =) Так гумор, як кажуть зараз - ''туалетний'', але признайтесь, хіба ви всі такі вишукані, ходите в класичних костюмах, розмовляєте про крікет і кінські перегони. Маєте маєток в декілька сотень акрів. Я це до того, що які часи такі і жарти) Якщо, ще років 15-20 це рахувалось абсурдним, то зараз це досить нормально. Як і деякі моменти з минулого для нас сучасників досить абсурдні. Якось так =)
Повернемось до фільму. Він веселий, Роберт Де Ніро зіграв чудово =) Мені сподобалось. Якщо вам ні, то можливо то не ваш жанр?
І не треба писати, що таке дивляться тільки ті або ті. До прикладу я багато літератури художньої перечитав і полюбляю класичну музику, але й таке інколи заходить. Якщо бажаєте провести добре час й посміятись, то не пожалієте. Єдине, щоб порадив, дивитись варто не одному, так ще веселіше. Коли сам переглядав, то сміявся трохи в тиху, щоб нікому з сусідньої кімнати не завадити. Коли запропонував батькові подивитись, то ми реготали, що важко інколи зупинитись було.
Дякую за увагу, та гарного перегляду!
Поддерживаю! (5)
 

KillBroly, 31 января 2019 06:28
фильм где снимается Зак Эфрон даже Де Ниро не сделает хорошим.
Поддерживаю! (0)
 

Похожие материалы: