Сообщить об ошибке в видео!

Иди ко мне, детка смотреть онлайн

She Came to Me watch online

Рейтинг

6.919
6.30

Год:

2023

Страна:

США

Жанр:

драма, мелодрама, комедия

Перевод:

Дублированный [Лицензия]

Качество:

BDRip

Время:

102 мин. / 01:42

Возраст:

16+

Сюжет:
Композитор Стивен Лауддем страдает от творческого затруднения и буквально не в состоянии завершить свою грандиозную оперу. Под давлением своей жены Патрисии, которая ранее работала психологом, Стивен решает отправиться на поиски новых источников вдохновения и встречает Катрину. Ему и в голову не приходило, какие последствия это принесет.
reno12, 6 ноября 2023 04:59
Майте на увазі - Іді ко мнє, дєтка - то не є назва цього фільму, то звичайний недопереклад, як завжди дупою замість голови, локалізатора єлісєя з устьурюпінська.
Ще й трохи невиразний початок, десь хвилин двадцять (чи то може так налаштувався), проте раджу дати фільму шанс. Кіно чудове, не претензійне, бажано тим, кому не вистачає у сьогоденні звичайної і невибагливої людяності.
Поддерживаю! (9)
 

elegans, 6 ноября 2023 12:22
Ось так виглядає зіткнення глибоко модерну з постпостмодерном. Світ міняється,звикайте люди , що рамок більш нема,і багато ще чого можна встигнути зробити поки пітьма не поглине нас...
Поддерживаю! (3)
 

Memorized, 8 ноября 2023 18:43
Кіно не для фону, треба стежити за сюжетом. Якісна, цікава стрічка, всього потроху. Герой за деревами лісу не бачив, а яке натхнення і яким чином спіймав. Фільм спочатку справді тоска, як і його життя.
Поддерживаю! (3)
 

leMagnifique, 13 ноября 2023 00:46
Б...ать...комментаторы, определитесь, ви україновні или где??? З...пали своим суржиком!
Поддерживаю! (1)
 

Mariars, 10 декабря 2023 01:01
Чудесная картина! Напомнила мне о первой влюбленности. О поступках и борьбу за свою любовь. Рекомендую, романтикам понравиться )
Поддерживаю! (0)
 

Похожие материалы: