Сообщить об ошибке в видео!

Постучись в мою дверь смотреть онлайн

Sen Çal Kapımı watch online

Рейтинг

8.560
7.70

Год:

2020

Страна:

Турция

Жанр:

мелодрама, комедия

Перевод:

Профессиональный (многоголосный)

Качество:

BDRip

Сюжет:
Эда работает цветочницей, помогая таким образом семье. Девушка мечтает уехать учиться за рубеж, она уже почти получила грант, как тут появляется молодой бизнесмен Серкан Болат и сообщает ей, что она нарушила всего его планы. Теперь Эда, чтобы получить грант, должна два месяца притворяться невестой Серкана.
Кадры из фильма:
Постучись в мою дверьПостучись в мою дверь Постучись в мою дверь Постучись в мою дверь Постучись в мою дверь
duokcuh, 12 декабря 2022 23:55
Еда Йилдиз - то бісів наркотик, підсаджує з першої серії))) По перше, неймовірна красуня, а її щирість і доброта пробуджують найкраще. Коли вона радіє, ти посміхаєшся мимоволі, коли страждає - відчуваєш її біль.

Сюжет звичайний. Найцікавіше спочатку, коли іде розквіт почуттів, багато милих, кумедних та ніякових ситуацій. Далі кризи, сварки та примирення. З 35 серії (за місцевим розподілом) починається важкий період. Я боявся, що сценаристи оберуть саме такий розвиток, але і ах. Ненавиджу їх за це. Проблема на пустому місці. З іншого боку ближче до кінця сезону буде цікавий хід, що дозволить певною мірою ще раз пережити приємні емоції початку всього. Загалом нічого неочікуваного - класичні мелодраматичні елементи. Постійно щось приховують, що потім обов'язково вилізає боком в найнезручніший момент, важливі документи валяються просто неба. А постійні підслуховування - це просто жах. Розмову або почує той, кому не треба, або фраза буде вирвана з контексту, що призведе до надуманих проблем. І так, сюжет затягнутий, чим далі, тим більше це відчувається.

Варто відзначити акторський склад. Він прекрасний. Хоча з часом певна шаблонність поведінки починає муляти, як то акання Айдан та Айфер, та і Мело стає забагато. А от Сейфі навпаки став улюблений другорядним персонажем. Радий, що побачив цей серіал. Отримав масу приємних емоцій.
Поддерживаю! (2)
 

duokcuh, 13 декабря 2022 04:11
* Точніше з 45 серії. 35 як раз чи не найкраща.
Поддерживаю! (2)
 

Извините, к сожалению у данной публикации нет информации о выходе серий. ☹
Похожие материалы: