Сообщить об ошибке в видео!

Европа смотреть онлайн

Europa watch online

Рейтинг

7.961
7.70

Год:

1991

Страна:

Дания, Швеция, Франция, Германия, Швейцария, Испания

Жанр:

драма

Время:

112 мин. / 01:52

Возраст:

16+

Сюжет:
В 1945 году молодой немец Леопольд Кесслер считал, что война закончилась, и приехал из Америки в оккупированную союзниками Германию с самыми лучшими намерениями. Он устроился работать проводником в железнодорожной компании и думал, что теперь жизнь пойдет как по рельсам...
Кадры из фильма:
Европа Европа Европа Европа Европа Европа
Artvan, 7 января 2023 22:34
Класний фільм. Хороший візуал, мікс чорно-білих та кольорових кадрів. Музика на фоні також додає шарму.
Основна проблематика фільму, як мені здалося, не можна залишатися нейтральним, як це робить головний герой. Лінія гг, до речі, дуже схожа на лінію героїні Догвілю того ж таки Трієра.
З одного боку це прості німці, які незалежно від свого минулого, повинні потерпати від окупації союзників, терпіти утиски і пригнічення, але ж з іншого боку можна сказати, що вони заслуговують на це, бо привели до влади нацистів, потакали їм, і вже пізно каятися. Як сказала Катріна "Всі в цьому потязі так чи інакше обманювали чи вбивали, якщо не прямо, то опосередковано". Але гг не такий, він втілення усього самого доброго і чистого, насамперед людяності (привіт Догвіль). Тому він і не може обрати сторону, бути спільником. Але як сказав священник "Бог не пробачає тих, хто залишився осторонь". Гг могло змінити кохання, але воно навпаки зруйнувало його віру у людей. Він почав відчувати, що щоб він не робив, ним маніпулюють і використовують у своїх цілях, користуються його добротою. І розуміючи, що це суспільство не змінити, що людяність згнила через війну і її наслідки, він намагається силою взяти контроль, а врешті і взагалі покінчити з цим.
Поддерживаю! (0)
 

Похожие материалы: